Hele week ziek maar wel eerste tripje - Reisverslag uit Chandigarh, India van Noortje Donders - WaarBenJij.nu Hele week ziek maar wel eerste tripje - Reisverslag uit Chandigarh, India van Noortje Donders - WaarBenJij.nu

Hele week ziek maar wel eerste tripje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Noortje

22 September 2008 | India, Chandigarh

Afgelopen week ben ik de hele week ziek geweest. Dat was dus minder...

Maar gelukkig voelde ik me vrijdag al weer beter en kon ik zaterdagochtend mee naar Amritsar. Na 4.5 uur in de bus zijn we naar de Golden Temple geweest. Dit is een belangrijke plaats voor de Sikhs. De tempel was erg mooi en de omgeving lekker rustgevend. Vervolgens moesten we inchecken in een hotel dat door een paar Indiaase amerikanen en canadezen (die studeren in india omdat ze dan niet te maken hebben met strenge toelatingseisen) voor ons was geregeld. Wij dachten dat het een voordelig hostel zou zijn, maar ze bleken kamers te hebben gereserveerd in het Ritz hotel...
Na wat onderhandelen met de manager besloten we toch maar hier te blijven dus hebben we heerlijk geslapen in grote bedden en heb ik voor de eerste keer deze maand een warme douche genomen.
's Avonds zijn we naar de grens met Pakistan geweest voor de closing ceremony. Dit was wel grappig met speciaal aangeklede militairen die allerlei marcheerbewegingen deden. Opvallend was dat aan Indiaase kant wel duizend overenthousiaste Indiers aan het gillen waren en aan Pakistaanse kant maar twintig mensen zaten te kijken.
We zijn 's avonds in het hotel gebleven met onze Indiaase/Amerikaanse vrienden. Ze waren nog erg jong en konden niet zo goed tegen de alcohol dus dat zorgde wel voor wat lichtelijk hilarische situaties.
De volgende dag werden we wakker gebeld met de vraag of we nog wilde ontbijten. We waren blijkbaar een beetje laat. In de ontbijtzaal aangekomen bleken we de enige die nog moesten ontbijten. We werden behandeld als twee koninginnen. Wel vier man personeel die voor ons koffie en thee ging maken en verse omeletten bakken. Dus dat was een mooie afsluiter van ons tripje!

• 24 September 2008 - 15:45

Wineke:

Hallo Noortje

Wat lux in het Ritz, dat was zeker wel weer wennen toen je in het studentenhuis terug was.
    Erg leuk om je foto's te zien!
    xx Wineke

• 25 September 2008 - 16:58

Liset En Wilfred:

Hey Noortje,
    leuk om de foto's
    te zien en om te lezen dat het goed met je gaat.
    Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag
    doeiiii
    groetjes uit eindhoven

• 28 September 2008 - 06:22

Ronald En Katinka:

Leuk om je foto's te zien, een mooie website.
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van in het verre India!!!

Veel succes en plezier nog...

• 28 September 2008 - 12:45

Sjoerd En Wendy:

Ha Noor,

zo te zien heb je het prima naar je zin daar in India. Met die mensen zul je d'r vandaag vast een leuke dag van maken. Van harte!!

Gr. Sjoerd en Wendy

• 28 September 2008 - 23:11

Willem:

Hi Noor,

Ik ben net terug uit Finland en daarom een uurtje te laat, maar toch: gefeliciteerd!

Groet!
    Willem

• 30 September 2008 - 14:38

Ellen:

Sorry, ook ik ben een beetje te laat... PROFICIAT MET JE 26STE VERJAARDAG!! Hopelijk heb je een gezellige dag gehad :) Een overnachting in het Ritz is denk ik toch wel een leuk (1st) verjaardagskado ;) Nog super veel plezier daar in India, hou je site in de gaten!! xxx